Time schedule9.00 - 19.00 Monday-Friday

About the Laundry Room

The Laundry Room is a modern ecological cleaning of type Wet Clean – curatare umeda. Folosim echipamente profesionale de ultima generatie si detergenti de cea mai buna calitate pentru a oferi un un serviciu excelent.

Avem un impact minim asupra mediului inconjurator:

  • Folosim umerase din metal
  • Recuperam peste 60% din umerase pentru a fi refolosite
  • Folosim doar saci din plastic reciclat
  • Utilajele sunt de ultima generatie cu un consum redus de energie si apa
  • Detergentii si balsamurile folosite sunt biodegradabile

Suntem o afacere mica, de familie, ne tratam clientii asa cum am dori si noi sa fim tratati si dorim sa oferim un serviciu profesional si de calitate.

Ne puteti vizita in apropiere de Blvd. Brancoveanu si de Sos. Oltenitei in sectorul 4 pe strada Alunisului nr. 3, bl. 12C, parter.

 

 

Professional Equipment

At The Laundry Room we use professional cleaning and drying machines specially designed for Wet Clean created by Schulthess, a Swiss company that produces high quality equipment.

Premium Detergents

For cleaning and washing we use the system BÜFA Care 4.0, un sistem german de detergenti si solutii de curatare premium pentru îngrijire a textilelor. Nu folosim percloretilena care este toxica pentru mediu si oameni, soluţiile noastre premium de spălare şi finisare ofera rezultate excelente si chiar mai bune decat curatatul chimic.

en_USEN
ro_RORO en_USEN