Program9.00 - 19.00 Luni-Vineri

Curatatorie de haine Office

Un beneficiu grozav pentru echipa ta

 

Colectare si livrare direct la birou

Oferă-le angajaților încrederea data de o tinuta impecabila si timp liber pe care sa il petreaca asa cum isi doresc. Astfel, nu vor fi doar mai multumiti de timpul petrecut la birou, ci vor fi si ambasadorii companiei in afara acestuia.

Preluam si livram articole vestimentare direct de la birou sau de acasa, in functie de preferinte: costume, camasi, tricouri, rochii de zi si rochii de ocazie, bluze si alte articole vestimentare.

Pachet Camasi Business

Pachetul nostru de curatatorie camasi business este ideal pentru oricine lucreaza la birou si include urmatoarele:

  • Colectare si livrare gratuita
  • Curatare la program special camasi business – alb mai intens, culori revitalizate
  • Predetasare pete
  • Apret
  • Inlocuire nasturi lipsa gratuit
  • Calcare cu dunga sau fara

Pachetul include 20 de camasi si pretul este de 170 de lei.

Curatatorie Premium

Folosim ultimele tehnologii in materie de curatatorie, iar hainele tale vor avea un miros de proaspăt, culori strălucitoare si vibrante.

Calcatorie

Calcam cu mandrie hainele bucurestenilor din 2014 si probabil suntem cea mai buna calcatorie din Bucuresti.

Spalatorie

Spalam hainele cu detergenti prietenosi cu mediul care iti fac hainele pufoase si placute la atingere.

Colectare si Livrare

Colectam de acasa sau de la birou si va returnam hainele oriunde doriti. Suntem disponibili de Luni pana Vineri intre orele 9.00 si 19.00.

Preturi Excelente

Fara surprize, totul este inclus in pretul final si include: curatare, calcat, ambalare, umerase, apret sau parfum in functie de articol si cerinte.

Garantie 100%

Dacă nu sunteti pe deplin mulțumiți, va returnam banii. In situatia neplacuta de va deteriora un articol, va vom rambursa pretul produsului intreg.

Impreuna putem castiga timp pentru echipa ta!

Indiferent de sectorul de activitate, nu vei fi niciodata overdressed. Nu suntem specialisti in moda, dar stim totul despre cum sa avem grija de hainele tale.

The Laundry Room Office este un beneficiu real pentru angajatii tai si, cu toate ca nu putem face ziua mai lunga de 24 de ore, le putem reda timpul pe care si-l dedica ingrijirii hainelor.

Daca iti doresti sa oferi angajatilor tai un motiv in plus sa recunoasca ca esti cel mai cool angajator, cere oferta de servicii Office personalizata pentru companii.

Contacteaza-ne