Perna, pilota și salteaua patului adună un număr foarte mare de acarieni. Acarienii sunt o clasă de păianjeni foarte foarte mici(invizibili cu ochiul liber) care sunt atrași de locuri umede, cu multă materie organică (piele, praf, sebum, etc) și care pot produce agravarea bolilor alergice, specifice rinitei, conjunctivitei sau iritațiilor cutanate. Majoritatea pernelor pot fi spălate în întregime, inclusiv umplutura, în timp ce la altele doar husa este lavabilă. Dacă suferi de alergii, cel mai indicat ar fi să alegi o pernă care poate fi spălată la cel puțin 60 de grade Celsius.

Pentru pernele si pilotele umplute cu pene și fulgi naturali de gâscă este recomandat să se folosească un detergent de de calitate fără enzime de îndepărtare a petelor, deoarece ar putea fi prea agresiv, eliminând grăsimea naturală a fulgilor care duce la distrugerea acestora. Programul de spălare trebuie să fie unul bland cu mai putine rotații la fel și uscarea trebuie să se facă controlat pentru a obține rezultatele dorite și a nu strica fulgii și structura pernei sau pilotei ca ele să ramană pufoase și plăcute la atingere.

La The Laundry Room oferim un serviciu excelent de spălare și curățare a pernelor și pilotelor și avem o promotie, două perne și o pilotă aici.

Imparte cu prietenii

Leave a comment