Program9.00 - 19.00 Luni-Vineri

Spalatorie si Curatatorie Airbnb si Booking

Curatatoria noastra dispune de tehnologia si echipmentele pentru a ajuta gazdele Airbnb si Booking.com sa-si desfasoare activitatea fara a fi nevoite sa investeasca in echipamente costisitoare si sa angajeze personal aditional.

Programele de spalare special concepute pentru hoteluri duc la curatarea si dezinfectarea tuturor materialelor textile fara a le afecta rezistanta si culorile. Sistemul de detergenti pe care ii folosim sunt special conceputi pentru a prelungi durata de viata a materialelor. Articolele curatate sau spalate cu ajutorul acestui sistem capata o textura placuta la atingere si o mireasma proaspata, care se mentine o perioada indelungata de timp.

Curatam si spalam pentru companii din industrie diferite articole:

– lenjerii de pat

– prosoape

– halate de baie

– curatare si dezinfectare perne si pilote

– paturi

– alte textile folosite in activitatile zilnice

Calitatea si curatenie lenjeriilor de pat este un factor cheie pentru a atrage clientii si mai ales pentru a-i convinge sa revina cu placere.

The Laundry Room ofera si servicii de colectare a articolelor de hotel sau B and B. Venim noi la dumneavoastra, colectam rufaria si apoi o returnam impecabil de curata si dezinfectata.

Ofera servicii de curatatorie oaspetilor tai

Puteti oferi serviciul nostru curatatorie si spalatorie haine si oaspetilor dumneavoastra, va oferim gratuit pungi de colectare a rufelor murdare si formulare de comanda in limba engleza. Putem oferi 10% comision din fiecare comanda preluata de la locatia dumneavoastra.

Va oferim preturi competitive si timpi de returnare excelenti pentru o activitate cat mai benefica de ambele parti.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati pe email la info@laundryroom.ro sau la telefon 0721 632 152.

ro_RORO
en_USEN ro_RORO